5/5/15

ACTIVITATS ABRIL

El CLUB ATLETISME CULLERA, va organitzar el passat dissabte 11 d'abril, la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, II CULLERA TRAIL.  El guanyador va ser el nostre membre

Salva Palero, cal destacar a Maria Pérez que va fer podi com a tercera local, i també varen participar Ivan Cano va quedar quint local, Alfonso Sapiña, Nacho Romero i Ferran Martin.

En aquest mes d'abril el Club Atletisme Cullera també ha participat en les següents curses:

XV VOLTA A PEU GAVARDA
També el passat dissabte 11 d'abril es va celebrar la XV Volta a Peu a Gavarda, va participar Raquel Almiñana fent 4ª de la general i podi com a 2ª Senior, també Jose Luis Almiñana fent 6 de la general, Juan Carlos Ejidos i JuanMa Hoyo.

“DESAFIO LURBEL – EL CLAR DEL RIO MUNDO”
El passat diumenge 12 d'abril varem estar representatns per Santi Romero en el “Desafio
Lurbel – El Clar del Rio Mundo” de 45 km.

CURSA SOLIDARIA SUECA CONTRA EL CANCER
El passat dissabte 18 d'abril varem estar en la Cursa Solidaria Contra El Cancer a Sueca, va participar Salva Palero que va guanyar la prova, Rafa Higueras i JuanMa Hoyo.

II 10K CIUTAT DE SILLA
El passat diumenge 19 d'abril varem estar a la II 10K Ciutat de Silla, representats per Dioni Castillo.

10K REXONA STREET RUN ALBACETE
El matéix diumenge 19 d'abril, es va celebrar el 10K Rexona Street Run a Albacete, que pertany al Campionat d'Espanya,  representats per Agustin Sieres.

II 10K BENIMODO
També el diumenge 19 d'abril, es va celebrar el II 10K a Benimodo, representats per Jose Luis Almiñana que va fer podi com a segon de la general.

CURSA DE DONA A VALÈNCIA
També el diumenge 19 d'abril, es va celebrar el Cursa de la Dona a València, representats per Raquel Almiñana que va fer podi com a tercera senior, i quarta de la general.