4/6/15

ACTIVITATS DEL MES DE MAIG

En el mes de maig el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt:

XXVIII VOLTA A PEU A L’ALCUDIA
El passat dissabte 2 de maig es va celebrar la XXVIII Volta a Peu a l'Alcudia, va participar Jose Luis Almiñana que va guanyar la prova, JuanMa Hoyo i Sergio Navalon.

II PUJADA A LA BOLA DE CULLERA
El diumenge 10 de maig varem estar a la II Pujada a la Bola de Cullera, on participaren Agustín Sieres que va guanyar la cursa, Salva Palero que va fer podi com a tercer de la seua categoria, Carlos Ejidos, Ivan Cano, Jorge Narbona, Ximo Gonzalez, Dioni Castillo, Rafa Higueras i Jose Manuel Llopis.

III 10K CIUTAT D’ALZIRA
El dissabte 16 de maig, es va celebrar el III 10K Ciutat d'Alzira, representats per Jose Luis Almiñana que va fer podi com a tercer de la seua categoria, Carlos Ejidos, Ivan Cano, Ximo Hoyo, Dioni Castillo, Toni Morell, Andres Boix, JuanMa Hoyo, Maria Perez, Eva Oliver, Jose Manuel Llopis, i el debut del nostre membre Josep Talens acompanyat per Ferran Martin.

VI VOLTA A PEU ILLA DEL PALMAR
El dissabte 30 de maig, es va celebrar el VI Volta a Peu Illa del Palmar, representats per Carlos Ejidos i Dioni Castillo.

IV 10K NOCTURN PLATJA DE GANDIA
També el dissabte 30 de maig, es va celebrar el IV 10K Nocturn a la Platja de Gandia, representats per Agustin Sieres que va fer quint de la seua categoria, Jose Luis Almiñana, Ximo Hoyo, Toni Morell, Rafa Higueras, Andres Boix, JuanMa Hoyo, Maria Perez, Eva Oliver, Jose Manuel Llopis, i Ferran Martin.