2/1/15

ACTIVITATS DE DESEMBRE




El passat 7 de desembre va tindre lloc la MARATÓ DE CASTELLÓ, amb la participació de dos membres del Club, Agustín Sieres “Tinet” quedant segon Autonòmic en un temps de 2h 29m i Salva Palero també en un gran temps de 2h 39m.

Salva



Cal donar la enhorabona als alumnes de l'escola d'atletisme del Club, que ja va donant alegries. Els primers que ja estan participant a curses i obtinguent molt bons resultats ha nsigut, Adrià, que ja en novembre va quedar el primer de la seua categoria en la distancia de 500m a Valencia, Joana que va guanyar a Corbera en la seua categoria i a Elsa que va guanyar a la Sant Silvestre de Borja.


Elsa
Joana

Adrià

Per altra banda, el passat 18 de desembre va tindre lloc la reunió del Club per a finalitzar l’any 2014, es tractaren; les proves i activitats esportives per a l’any 2015, Escola Atletisme, col.laboracions de socis al funcionament del Club, propostes materials esportiu per a la nova temporada 2015, eixides conjuntes tots el socis els diumenges, campionat intern del Club i la proposta de Federar al Club i als socis.

En el mes de desembre el Club Atletisme Cullera també va participar en les següents proves:

XIV MITJA MARATÓ SAMARUC D'ALGEMESI
El diumenge 7 de desembre va tindre lloc la XIV Mitja Marató Samaruc d'Algemesi, varem estar representats per JuanMa Hoyo.




XXII QUARTA i MITJA MARATÓ PAIPORTA - PICANYA
El diumenge 21 de desembe, es va celebrar l'ultima mitja marató del calendari, amb un oratge perfecte varem participar 6 corredors del club, en la Quarta tinguerem a Agustin Sieres”Tinet” que va quedar segon de la general i a Raquel Almiñana que també va fer segon de la general femenina. En la Mitja Marató van participar, Toni Panero que va fer podi primer de la seua categoria, Jorge Narbona, Jose Beltrán i JuanMa Hoyo.


CROSS VILA DE L’ALCUDIA
El diumenge 28 de desembre es va celebrar el Cross Vila de L’Alcudia, estaguerem representats per tres membres del club, Agustín Sieres que va quedar en la segona posició de la general, Jose Almiñana i Raquel Almiñana tots dos varen fer una gran crono.

Jose Almiñana i Toni Panero

II SANT SILVESTRE A CULLERA
El passat dissabte 27 de desembre va tindre lloc la segona Sant Silvestre a Cullera pertany a la “III Volta a Peu Pro-Càncer”, estaguerem representats per nombrosos corredors del Club, destacant a Jose Almiñana que va quedar segon, a Toni Panero va quedar tercer i en dones Eva Oliver va quedar segona i a la nova incorporació al Club Maria Perez que va quedar en tercer lloc, Raquel Almiñana va acompanyar a la escola d’atletisme, Agustín Sieres “Tinet” la va rodar tenia el Cross de l’Alcudia, Kike Castelló, JuanMa Hoyo, Jose Beltrán, Ivan Cano, Victor Martí, Alfred Peris, Enrique Gimeno,Vicente Angel “Tico”, Ximo González, Pilar Campillo, Juanjo Vidal i Rafa Cruañes.




A Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera també trobareu informació actualitzada del club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada