16/5/13

SALVA GUANYA LA MITJA D´ALCASSER

Continuem arrasant amb dos podiums, aquesta vegada a la Mitja Marató d´Alcasser, una de les mitges mes antigues  d´Espanya i molt be organitzada, on Salva Palero amb un temps de 1 hora 14 minuts va guanyar la prova.
També va participar Toni Panero que queda 1º Veterà C amb un temps de 1 hora 19 minuts.
El mateix dissabte es va correr el 15K de Massamagrell amb 5.000 corredors entre els que estaven Jose L. Almiñana que ja està molt fort a un ritme  de 3´50´´ el km. es va classificar el 41 de la categoría Senior.

Raquel Almiñana que amb un temps de 1:08:27 a 4´34 el km es classificà la 9ª Senior.
Tinet que malgrat uns problemes abdominals encara entrà a meta el 17 Senior amb un temps de 54:36 a 3´38´´ el km.
I a Jesus Pobre es va correr la 5º prova puntuable per al Circuit de la Marina on estem representats per Dioni i Jose Olmos, circuit que esta compost per 9 curses prou duretes per l´orografía i per que es corre una tots els caps de setmana seguits, ademes Dioni i Jose també estan inscrits en el Circuit Divina Pastora de Valencia, "vamos que tenen faena al coll".

José Olmos estrenant la nova equipació del club amb una cara de satisfacció i d´haver disfrutat de la cursa, entrant a meta el 30 dels Veterans C.
Dioni com sempre donant el màxim a un bon ritme de 4´28´´ el km classificant-se el 22 dels Veterans B.