8/5/13

SAGUNT, CULLERA, VALENCIA, SUECA I TORRENT

Com diu el títol de l´entrà a aquestes ciutats han estat el nostres corredors, i es que conforme arriba l´estiu les curses es multipliquen per tot arreu.
Primerament tinguerem la mitja marató del Port de Sagunt, cursa que esta inclosa en el Circuit de la Diputació, com no va participar Tinet que amb un temps de 1:10:12 a 3´20´´ el km. es va classificar 8 de la general i 5 senior, tambe Raquel que para el crono en 1:32:53 a 4´24´´ es classifica la 6 senior.
El dimecres i a Cullera va naixer una nova cursa organitzada per el Sucro i el Ajuntament en "Contra de les Drogues, amb una gran participació en general i en particular del nostre club, que va ocupar els primers llocs com Tinet(guanyador masculí), Salva, Toni, Juan Carlos, Mixu, Jose Beltrán, Jose Boix, Toni Piris, Raquel(guanyadora femenina) i Jose L. Almiñana, Dioni, Juanet Cerveró, Inma Pla, Sergio Navalon, Rafa Cruañes, Rafa López, etc. Practicament la totalitat del club.

El dissabte a Valencia es va correr la Cursa Nocturna a Benimamet de 5,7km i 6.000 corredors, cursa prou interessant per fer-se de nit, l´eixida es a la Fira de Mostres i la meta dins de la pista d´atletisme del Velodrom  Luis Puig.
El club també participa amb Tinet que amb un temps de 17´41´´ es classifica el 6 Senior.
Raquel que amb 22´43´´ a 4´el km finalitza la 4ª Senior.

Jose L. Almiñana malgrat a eixir molt darrere (practicament tarda un minut en pasar per l´arc d´eixida degut a  la gran quantitat de gent), termina el 65 Senior a 3´35 el km.
Dioni el 56 Veterà B amb un temps de 22´56´´.
Juan Romero que a 4´10 el km acaba el 245 Senior parant el crono en 23´42´´.
Toni  que es classifica el 3 Veterà B amb un temps de 19´09´´.
Al dia següent, com son infatigables, Raquel i Tinet digueren tu a Torrent i jo a Sueca, aixina Tinet va correr la Mitja Marató de Torrent i la makina va quedar 3 absolut amb un temps de 1:14:46, ahi es res.
I Raquel a la I Cursa de la Dona a Sueca va quedar la 5ª Absoluta amb un temps de 24´16´´.