8/1/13

SAN SILVESTRES I GRAN FONS XERACO

Com no podia ser d´altra manera acabem i comencem l´any corrent per tot arrel. Cal destacar a Raquel que a la San Silvestre de Tavernes va arribar la primera absoluta a un circuit de 3km amb un temps de 11´37´´.
A la San Silvestre mes multitudinària de la Comunitat, la  de Valencia, on corrien al voltant de 15.000 persones Tinet va arribar el 9 ahi es res, lloc molt meritori tenint en compte els premis en metàlic que donen i que fa que acudisquen molts atletes marroquins.

El 6 de gener va tindre lloc el tradicional Gran Fons de Xeraco, cursa de 15km amb un oratge ideal per a correr.
A la foto Ximo, Jose Andrés i Jorge rodant molt fàcil preparant la Mitja Marató de Santa Pola, pararen el crono a 1:13:59.
Aci tenim a Jose com si no haguera fet res amb un temps de 1 hora, a 4´el km.
Tinet trencant la cinta com a guanyador de la prova volant literalment sobre Xeraco a 3´20´´ el km.