23/1/13

MITJA SANTA POLA I TRAIL BARXETA

El diumenge 20 es va donar l´eixida al Trail-Marxa La Mallà-Serrelades de Barxeta, prova amb un recorregut de 19,5km i 790m de desnivell positiu i que va reunir al voltant de 1200 persones entre corredors i caminants. Com no Salva Palero la va correr amb un temps de 1h 37´, quedant a la posició 14.
També el diumenge es va correr la Mitja Marató de Santa Pola amb 8.000 corredors a la linea d´eixida, una de les curses mes important del pais pel nivell d´organització, premis, etc. I on tinguerem una cumplida representació, malgrat el vent que feia les marque varen ser bones. Com Jorge Narbona que amb 1h 41´es classifica el 626 de la seva categoría.
Ximo, Manolo i Mixu que pararen el crono en 1h 43´.
José que finalitza al lloc 109 de la seva categoria marcant un temps de poc mes de 1h 44´.
Raquel es classifica la 12 senior amb 1h 32´.
Tinet que amb 1h 11´ queda el 17 de la seva categoria, ahi el tenim  a la foto darrere del gran Fabián Roncero.

Cal dir que al ranking de la Federació d´Atletisme de la Comunitat Valenciana tenim a Tinet classificat 4 en 10.000m i 7 a la Marató, tot un orgull per al nostre club i per a Cullera.
I després de l´esforç hi ha que recuperar les forçes.