8/9/14

ACTIVITATS D'AGOST

Tot i que a l’agost el calor fa mes dur el córrer, no per això els membres del Club han deixat de participar en les innumerables curses que es celebren, sobretot les dels voltants de Cullera, però cal fer menció destacada aquest mes a Armand Calatayud i Toni Picazo, que no han parat quasi ni un dia, i han participat a les curses de Beniparrell, Riola, Bellreguard, Algemesí, Alzira, Guadassuar, Polinyà, Tavernes de la Valldigna, Simat, Favara, Rafelguaraf i Xeraco.


A mes a mes, hem celebrat la XIX MATUTINA A LA PALTJA DE CULLERA, cursa que organitzem tots els estius, i que s’integra dins de la setmana esportiva de Cullera, i que començarem amb la PUJADA DE LA TORXA AL CASTELL. Com tots els anys la participació ha sigut molt bona, destacant també la presencia d’esportistes que estiuegen a cullera i que aprofiten la seua estància per a participar en la cursa. Enguany el guanyador masculí ha sigut FRANCISCO ROMERO ALHAMBRA, amb un temps de 24’08’’, i en dones la guanyadora ha sigut SANDRA DIAZ HERNANDEZ, amb un temps de 30’25’’.



























Per el que fa als atletes del Club, s’ha destacar la nombrosa participació, amb un total de 18 corredors i d'entre ells han destacat per el temps realitzat: Jose Luis Almiñana, Toni Pérez , Carlos Ejidos.


I com que a mes de participar en les curses, també s’han de recuperar forces, en acabar la cursa el Club d’Atletisme va celebrar el ja tradicional ESMORZAR D’ESTIU



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada