4/2/14

ACTIVITATS EN GENER

Cal destacar al nostre membre Toni Panero, Campió d´Espanya militar en la Categoria Veterans C, tot un orgull per al nostre Club i per a Cullera.

En aquest mes de gener el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya:

GRAN FONS - XIV VOLTA A PEU A XERACO
El passat 6 de gener es va realitzar el Gran Fons a Xeraco, cal destacar a Jose Luis Almiñana que va fer podi en tercera posició, també van participar onze membres del Club, Juan Romero, Israel Pedrós, Victor Martí, Leo Font, Juan Luis Llí, Ivan Cano, Jorge Narbona, Vicente Angel “Tico”, Quique Mortes, Juan Ma Hoyo i Pere Manuel.

KM VERTICAL GANDIA 2014
El passat 12 de gener es va realitzar la cursa KM Vertical Gandia 2014, van participar deu membres del Club, Leo Silvestre, Kike Castello, Ximo Gonzalez, Juan Luis Lli, Quique Mortes, Santi Romero,Ivan Cano, Jorge Narbona, Oscar Sancho i Alejandro Carbo.

10K DIVINA PASTORA A VALÈNCIA
També el mateix diumenge 12 de gener es realitzava en València 10 K Divina Pastora, prova que s´ha convertit en la mes multitudinària i de mes qualitat en eixa distancia. Van participar cinc atletes del nostre club, Agustín Sieres, Jose Luis Almiñana, Raquel Almiñana, Juan Romero a 3´56´´ el km i JuanMa Hoyo.

XXV MITJA MARATÓ INTERNACIONAL VILA DE SANTA POLA
El passat 19 de gener es disputava la XXV Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola, aquesta mitja la van realitzar quatre corredors del club, Agustín Sieres, Jose Luis Almiñana, Raquel Almiñana i Alejandro Carbo.

III TRAIL I MARXA SENDERISTA SERRALADES DE BARXETA
També el mateix diumenge 19 de gener va tindre lloc la cursa de muntanya III Trail Serralades a Barxeta, prova amb un recorregut de 19,5km i 790m de desnivell positiu. Estaguerem representats per Victor Martí i Eva Oliver.