20/2/13

CARRERES PER TOT ARREU

La Comunitat Valenciana s´ha convertit en referent mundial per la quantitat de carreres populars i corredors que hi han tots els caps de setmana.
Aixina tinguerem a Valencia la Sanitas Marca Running Series  de 5km que l´incombustible de Dioni va correr classificant-se espectacularment com a 1º dels Veterans B.
Tambe es va celebrar la 4ª Volta a Palmera amb el retorn a la competició del crack Carlos Egidos que a un ritme de 3´36´´ el km. es va classificar el 11 dels Veterans A, i Toni que a rebufo de Carlos entrava a meta com a 2º dels Veterans B.
A la Font d´en Carros es va correr la tradicional Cursa de Sant Valentì de 9´5km d´una relativa duresa, també la va correr Carlos que amb un temps de 34´52´´ es classificaba com a 15 Senior.

També va estar Juanjo que amb un crono de 59´ acaba el 74 dels Veterans B, aci el tenim a la foto fent mostra una vegada mes del seu coratge i valentia.

A Valencia va tindre lloc la 1ª edició del "15k Valencia abierta al mar" on es varen reunir molts membres del nostre club classificant-se de la següent manera:

Ali com sempre a un gran nivell.
Aci tenim a Jose Luis un dels nous fitxatges "volant" a 3´49´´ el km, també com a nou fitxatge va correr Juan Romero  marcant un crono de 1h 6´ a 4´26´´.
Aci Tinet i Octavio pareix que arriben tard algún lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada