6/12/12

SENSE PARAULES

Sense paraules ens quedem després de vore el que fan els nostres corredors. Una setmana després de la Marató de Valencia tenim a Tinet i Raquel encara amb les molesties normals d´un esforç d´aquest tipus, que es plantaren als 10K de Benidorm. I ahi es res Tinet va ser el guanyador absolut marcant un temps de 32 minuts i Raquel 2ª senior amb un crono de 43´.

Després a les dos setmanes de la Marató de Valencia tambe tinguerem a Manolo Gomis que va correr la Mitja Marató Samaruc d´Algemesí amb un temps de 1:34:40, sense dubtes corredors d´una força mental i fisica molt important. Tambe participaren:

Maria Peris amb 2:06:25

Tambe el darrer cap de setmana es va correr per segona  vegada el Sprint Vertical Massis del Toro a la modalitat de cronoescalada individual, prova molt dura a la que es recorren 1.460 metres salvant un denivell de 450m. i una pendent maxima del 43%. A aquesta prova estaguerem representats per Hugo  Font que la finalitza amb el lloc 8 de la categoria senior amb un temps de 13´54´´ i a Leo Silvestre que va ser el 7 dels veterans amb un crono de 14´52´´.