16/5/12

MITJA D´ALCASSER, MASSAMAGRELL I ONDARA

El dissabte es va correr una de les mitjes maratons mes antigues de la provincia la d´Alcasser, ahí tinguerem a "L´ALMA MATER" del club Carles que amb un curriculum envejable de mes de catorze maratons i que amb la d´Alcasser ha superat la xifra de cinquanta mitjes maratons que es diu pronte. Es va presentar a meta amb un temps de 1 hora i 33 minuts a 4´25´´ el km, al lloc 75 de la general i el 21 dels veterans B.
    Tambe participa Enrique Gimeno que para el crono en 1h 42´26´´ a 4´50´´ el km classificant-se al lloc 19 dels veterans D.

A Massamagrell es va disputar un dels grans fons amb mes prestigi d´Espanya i com a atletes de mes nom estagueren Julio Rey plusmarquiste nacional de marató, Jose España 5º classificat del campionat nacional de 10.000m i Hassane Ahouchar del Carnicas Serrano.
     A la foto  donant-ho tot com sempre la nostra corredora Raquel  que amb 1h 06´ a 4´30 el km va classificar-se la 10 senior.

Com no Tinet sempre al cap de la cursa que va marcar un temps de 51´32´´ a 3´26 el km i onzé a la categoria senior.

I a Ondara varen correr Dioni i Jose Olmos que mantenen els llocs 6 i 12 respectivament a les seues categories al Circuit de la Marina .