28/3/12

LA VALLDIGNA, MONCADA I GATA DE GORGOS

Despres de les Falles hem tornat a l´asfalt amb moltes curses on ha estat representat el club, el dissabte es va correr el V Gran Fons de La Valldigna de 16km amb aquests resultats.

El diumenge es va disputar la 2ª prova del Circuit a La Marina a la localitat de Gata de Gorgos, cursa de 9,7km amb moltes pujades i baixades on participaren Dioni que para el crono en 41´44´´ a 4´14 el km quedant el 10 de la categoria veterans B, i José Olmos amb un temps de 57´17´´ al lloc 30 del veterans C.

També diumenge es va estrenar el Circuit Diputació amb la Mitja Marató a Moncada, on com no Tinet Sieres va quedar tercer unicament superat per dos atletes marroquins amb un temps de 1 hora 11 minuts, també espectacular Raquel Almiñana que amb un temps de 1 hora 32 minuts arriba quarta senior a aquesta dura mitja.