14/2/12

VOLTA A PEU A LA FONT I MITJA MARATÓ DE BENIFAIÓ

El dissabte varios membres del club van participar a la IX Volta a peu a La Font amb uns resultats molt destacats.

Juan Carlos que va fer una gran carrera marcant un temps de 35:57 a 3´34´´el km classificant-se el 12 de la seva categoria, cal dir que la carrera era de 10,1km prou durets.

Dioni que para el cronometre en uns meritoris 46:04 a 4´34 el km.

Toni que finalitza la prova en 35:08 com a 1 Veterà A i 4 Absolut.

Aci tenim a Tinet i Raquel, que quedaren 2ª parella classificada, ja que aquesta cursa es també Trofeu Sant Valentí, i al entrar en meta cal fer demostració pública del seu amor per tal d´arreplegar la tortà.

Al dia següent es va celebrar la IV Mitja Marató de Benifaió amb una temperatura al voltant dels zero graus, per a que diguen després que "correr es de cobardes". I ahí tinguerem a Tinet que el besset del dia anterior li dona forces i marca un magnific temps de 1:10:15 que el classifica el 5 només superat per atletes marroquins i per Mario Baldoví.
En les fotos podem apreciar com els nostres corredors lluitaren contra el fret i els quilòmetres, Enrique que acabà en 1:45:05 i Fernando en 1:58:33.