1/6/10

ULTIMES CARRERES


El 15 de maig es va disputar la marató i mitja del Penyagolosa. Com el seu nom indica consta de 65km amb més de 2000m de desnivell. Amb aquestes dades es podeu fer una idea de com deu ser la prova, tenint en compte que la majoria va per sendes de muntanya. Els temps oscil·len desde quasi les 6hores que tarden els primers a les 15hores que tarden els últims ( Enguany 1.200 participants).
Aquest any Salva Palero ha segut l’únic representant del club que ha participat, encara que es difícil superar el que ha fet.
Era la segona vegada que participava, i ha millorat 30minuts la seua marca. Ha quedat en el lloc 35 de la general i ha fet un temps de un nivell altíssim, 6h 40m.
Enhorabona Salva per el que has fet i el que hauràs tingut que entrenar per a fer aquesta marca.
Per altra banda Agustí Sieres participà el dia 9 en la mitja marató d’Albacete. Una de les més importants d’Espanya amb molts diners per als primers i molts participants estrangers. La prova es que es feren grans marques.
Tinet quedà el 35 d’un total de 2.000 participants amb més de 25 corredors africans ocupant els primers llocs. Va tornar a batre la millor marca de Cullera en mitja marató i l’ha deixat en 1h 11m 21s. A un ritme de 3m23s per km. El que correga un poc entendrà que aquestes marques son paraules majors.
Com tots els mesos enhorabona. Ens estàs acostumant mal.
La resta del club està començant a competir i als 5 o 6 que estan fent el circuit de la marina Sergi, Toni, Dionisio, Santi, Jose Olmos, s’afegiren Jose i Carles en Alcasser, i Leo,Tico, Toni, Dionisio, Jose Olmos, Carles en Tavernes, Manolo en Masamagrell. Etc
Cal destacar que Toni Panero queda primer veterà en Tavernes i Carles quart d'un total de quasi 100 veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada