16/12/08

text publicat al diari l'expressió de cullera

EL CLUB D’ATLETISME CULLERA ES SITUA COM EL MES IMPORTANT DE LES RIBERES

Després de la gran actuació dels nostres corredors en la volta a peu a Cullera, a principis del mes de novembre es va produir el principi d’una sèrie d’èxits que pareix, i desitgem que no tinguin fi. Aquest primer trionf va ser quedar campions per clubs a la mitja marató de Sueca, situant a 5 corredors ( puntuaven els 5 primers homes i les tres primeres dones ) i colocarem als 5 primers del club entre els 20 primers de la classificació general i a Maria i Inma com a terceres de les seues categories.
Liderats per Agustí Sieres, però seguit molt de prop per Salva Palero, Carlos Ejidos, Jose Altur, Toni Panero, i altres,. les millores continues de marques no paren de succedir-se.
A la mitja marató de Gandia amb més de 1500 participants amb una marca de 1h 12minuts a 3m 26segons per km durant 21km i 97metres, quedant tercer i superat al esprint per Xavi Bou el que ha sigut durant l’última dècada el corredor més important de les riberes. Amb 1h i 16 minuts entraren Salva, Carlos i amb 1h 17m Jose. La participació va ser de més de 20 atletes a la mitja marató de Gandia i de tres a la mitja marató de València.
El dia 30 de novembre va ser un dia històric per al club per un costat 7 membres del club participaren a la marató de San Sebastià ( 42km 195m ). Varen ser Maria Peris, Inma Pla, Jose Beltran, Carles Font, Leo Font, Vicent Benito, Alfred Peris i conseguiren acabar tots.
Per primera vegada 2 dones de Cullera finalitzaren una marató amb una gran marca de 4h 15 minuts, a 6m i 5 segons el km. Desde el club estem orgullosos del que han realitzat i de la llavor que estan realitzant per tal de potenciar l’atletisme femení.
També cal destacar que Cullera te a un nou corredor sub 3h, es a dir que fa la marató a un ritme inferior a 4m 15s per km. Aquest corredor es Jose Beltran i també li donem la enhorabona. A la resta de l’expedició cal felicitar-la per acabar la marató amb unes condicions climàtiques molt adverses i realitzant registres molt propers, a les seves millors marques.
Molt més prop, a la mitja maratò d’Alzira, Agustí quedava tercer, guanyant-li a Xavi Bou; en onzena posició Carlos Ejidos i en quinzena posició Jose Altur.
Enguany està previst que més de 20 membres del club participen a la marató de Valencia, ja anirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada