31/5/14

ACTIVITATS DE MAIG

En el mes de maig el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents proves:

XXVII VOLTA A PEU A L'ALCUDIA - CIRCUIT RIBERA XÚQUER.

El passat dissabte 3 de maig va tindre lloc la XXVII Volta a Peu a l'Alcudia, que pertany al Circuit Ribera Xúquer, a la participació de Kike Castello a 3:50 minuts per km.

XXXII VOLTA A PEU A PEGO - CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

També el dissabte 3 de maig va tindre lloc la XXXII Volta a peu a Pego que pertany al Circuit a Peu Mariana Alta, amb la participació de Dioni Castillo.

XI VOLTA A PEU A NATZARET

El passat diumenge 4 de maig va tindre lloc la XI Volta a Peu a Natzaret, va participar Agustín Sieres fent podi en tercer lloc, Raquel Almiñana entrat en la posició 5 de la seua categoria i Jose luis Almiñana en la posició 19 de la general.

15 KM VILA DE MASSAMAGRELL

El passat dissabte 10 de maig va tindre lloc els 15 Km Vila de Massamagrell, varem estar representats per Antonio Hernández, fent una gran crono a 4:10 minuts per km.

XII CURSA POPULAR TEULADA - CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

També el dissabte 10 de maig va tindre lloc la XII Cursa Popular a Teulada, que pertany al Circuit a Peu Mariana Alta, amb la participació del nostre veterà Dioni Castillo.

II 10K CIUTAT D'ALZIRA - CIRCUIT RIBERA XÚQUER

El passat dissabte 17 de maig va tindre lloc la II 10K Ciutat d'Alzira, que pertany al Circuit Ribera Xúquer, a la participació dels nostres companys Rafa Higueras i Jose Manuel Llopis.

VIII VOLTA A PEU EL VERGER - CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

També el dissabte 17 de maig va tindre lloc la VIII Volta a Peu El Verger, que pertany al Circuit a Peu Mariana Alta, representats per Dioni Castillo.

XVI CURSA POPULAR ONDARA - CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

El passat dissabte 24 de maig va tindre lloc la XVI Cursa Popular a Ondara, que pertany al Circuit a Peu Mariana Alta, amb la participació de Dioni Castillo.

EKIDEN VALÈNCIA MARATO*RELLEUS

El passat diumenge 25 de maig va tindre lloc la EKIDEN VALÈNCIA MARATO*RELLEUS per equips, va participar Agustín Sieres fent podi en primer lloc a la general en el Club Atletisme Serranos al que pertany i Raquel Almiñana fent podi en segon lloc a la general femenina també pel Club Atletisme Serranos.

II TRAIL LA FONT DE LA FIGUERA

També el passat diumenge 25 de maig va tindre lloc la II Trail a la Font de La Figuera, amb la participació de Ximo Gonzalez, 24 Km de muntanya amb un perfil de 1.300 m de desnivell.

III 10K NOCTURN A GANDIA

El passat dissabte 31 de maig va tindre lloc la III 10K Nocturn a Gandia, va participar Agustín Sieres fent un quart lloc, Raquel Almiñana entrat en la posició 9 de la seua categoria i Juan Ma Hoyo amb una gran crono.