31/12/13

ACTIVITATS DESEMBRE

El passat 13 de desembre va tindre lloc l’assemblea anual del Club en Santa Cecilia, amb una assistència de 36 socis. Es presentà la situació dels comptes del club i s'adoptaren novetats per a la pròxima temporada 2014, aixi com l’incorporació de nous socis; Ivan Cano, Juan Sapiña, Toni Picazo i Armand Calatayud.

En el mes de desembre el membres del Club Atletisme Cullera van participar en les següents proves de muntanya i asfalt:

XIII MITJA MARATÓ SAMARUC D'ALGEMESI
El diumenge 1 de desembre va tindre lloc la XIII Mitja Marató Samaruc d'Algemesi, van participar cinc membres del Club, Salva Palero que va fer podi tercer de la seua categoria, Kike Castelló en un temps de 1h 28m va entrar el 14 de la seua categoria, Oscar Sancho, Vicente Angel “Tico” i Toni Piris.

OLIVA TRAIL 2013
També el diumenge 1 de desembre va tindre lloc la cursa de muntanya Oliva Trail 2013, estaguerem representats per Ximo Gonzàlez.

CROSS CIUTAT DE VINARÒS 2013
També el diumenge 1 de desembre es va celebrar el Cross Ciutat de Vinaròs, estaguerem representats per tres membres del club, Agustín Sieres que va quedar en la segona posició, Jose Almiñana i Raquel Almiñana tots dos varen fer una gran crono.

IV MARATÓ DE CASTELLÓ
El diumenge 8 de desembre va tindre lloc la IV Marató de Castelló, destacant la participació de tres membres del Club, Quique Mortes que va debutar en la seua primera marató, Santi Romero i JuanMa Hoyo feien “doblete” ja que feia tres setmanes els dos havien fet la Marató de València.

SANT SILVESTRE POBLA DE FARNAL
El dissabte 14 de desembre va tindre lloc la Sant Silvestre a la Pobla de Farnal, estaguerem representats per Juan Romero fent una gran grono el km a 3 minuts 48 segons.

1er CORREMON TRAIL 24K SOT DE CHERA
El diumenge 15 de desembre va tindre lloc la prova de muntanya de 24 km molt dura a Sot de Chera, estaguerem representats per Ximo Gonzàlez que va fer un gran temps tot i la dificultat de la prova.

XXI QUARTA i MITJA MARATÓ PICANYA - PAIPORTA
El diumenge 22 de desembe, es va celebrar l'ultima mitja marató del calendari, amb un oratge perfecte varem participar 9 corredors del club, en la Quarta tinguerem a Agustin Sieres”Tinet” que va guanyar la prova i a Raquel Almiñana que també va guanyar la prova. En la Mitja Marató van participar, Toni Panero que va fer podi primer de la seua categoria, Salva Palero que també va fer podi tercer de la seua categoria, Leo Font, Juan Romero, Jorge Narbona, Quique Mortes i Vicente Angel “Tico”.

I SANT SILVESTRE A CULLERA
El passat divendres 27 de desembre va tindre lloc la primera Sant Silvestre a Cullera pertany a la “II Volta a Peu Pro-Càncer”, estaguerem representats per nombrosos corredors del Club, destacant a Jose Almiñana que va guanyar la prova, Toni Panero va quedar segon i Kike Castelló va quedar en quarta posició, Pilar Campillo, Juan Romero, Jose Beltrán, Ivan Cano, Salva Palero, Dioni Castillo, Vicente Angel “Tico”, Ximo Hoyo, Hugo Font, Toni Picazo, Sergio Navalón, Juanjo Vidal, Rafa Cruañes, Ferran Martin i Santi Romero.