28/3/12

LA VALLDIGNA, MONCADA I GATA DE GORGOS

Despres de les Falles hem tornat a l´asfalt amb moltes curses on ha estat representat el club, el dissabte es va correr el V Gran Fons de La Valldigna de 16km amb aquests resultats.

El diumenge es va disputar la 2ª prova del Circuit a La Marina a la localitat de Gata de Gorgos, cursa de 9,7km amb moltes pujades i baixades on participaren Dioni que para el crono en 41´44´´ a 4´14 el km quedant el 10 de la categoria veterans B, i José Olmos amb un temps de 57´17´´ al lloc 30 del veterans C.

També diumenge es va estrenar el Circuit Diputació amb la Mitja Marató a Moncada, on com no Tinet Sieres va quedar tercer unicament superat per dos atletes marroquins amb un temps de 1 hora 11 minuts, també espectacular Raquel Almiñana que amb un temps de 1 hora 32 minuts arriba quarta senior a aquesta dura mitja.

20/3/12

MUNTANYERS D´ULTRAFONS

Impressionant el nostre President a la carrera de muntanya "Perimetral a Benissa" de 63,8km amb un desnivell de 3.100m, que la va fer en 8 hores 59 minuts, quasi res, arribant el 26 de la general d´un total de 400 participants. Cal dir que mostra de la duresa de la proba es el 25% de participants que no arribaren a meta.

I a Moixent es va correr la "I CXM OUTLET-RUNNING TRAIL" de 22,5km i 840m de desnivell, on tinguerem a dos gladiadors del club a Salva que va invertir 1h 46´24´´ acabant al lloc 6 de la general i 4 de la seva categoria.

I a Leo que entra en meta com si no haguera fet res amb un temps de 2h 08´49´´al lloc 86 de la general i el 24 de la seva categoria. Cal dir que participaren un total de 471 corredors.

8/3/12

CAMPIONAT D´ESPANYA DE CROSS, QUARTA I MITJA MARATO D´OLIVA

El diumenge 4 es va celebrar el Campionat d´Espanya de Cross a Gijón, i un dels representants de la Selecció Valenciana era Tinet Sieres en reconeiximent a la gran temporada que esta fent. En Teledeporte teniu el vídeo de la prova i podreu vore un cross espectacular en el que varen participar l´elite del atletisme nacional com Carles Castillejo guanyador del Campionat, Guerrita, Sergio Sánchez(els de la foto), etc. Un cross molt dur i enfangat amb moltes caigudes. Aci Tinet va sorprendre ja que eixia com a últim corredor de la Valenciana i va finalitzar quart per devant de Andres Micó, Navio, Adell o Oumellal dominador absolut de les carreres a Valencia que es va retirar. Demostrant que en un cross i ademes d´aquestes caracteristiques cal tindre molta força, potencia i valentia per a volar amb claus del 9 als peus.

Tambe es va disputar amb fort vent la Quarta i Mitja Marató d´Oliva, amb una gran representació del club, cal destacar als 10,5km a Juan Carlos Egidos que ja es va fent major i corregue a la categoría de veterans A quedant primer, com no a Raquel 1ª senior, a Ali que en la mitja queda tercer veterà A.

RAQUEL ALMIÑANA FUERTES 1 Quarta Senior fem 0:43:27 04:07

I ahir a Xàbia es va correr la 1ª prova del Circuit de la Marina, on tenim a dos corredors:

CASTILLO OCHANDO, DIONISIO 10 Veterans B masc C. A. Cullera 0:42:12
OLMOS MORELLA, JOSE VICENTE 23 Veterans C masc C. A. Cullera 0:57:09

Cal dir que ja tenim el calendari del II Circuit de Carreres pel Xuquer i del Circuit Diputació que enguany té la novetat d´incloure a la nostra Volta