1/2/10

CAMPIÓ D'ESPANYA

Volem felicitar a Toni Perez Panero per haver-se proclamat campió d’Espanya veterà en el Campionat Nacional Militar de Cross disputat el 21 de gener en Pinars d´Aznalcazar a Sevilla.

Al campionat d’Espanya va accedir després d’haver-se proclamat subcampió autonòmic, i encara que no partia com a favorit, la gran preparació que va realitzar durant el període d’abans del autonòmic i en els dies previs al campionat, junt a la classe que atresora feren que s’enduguera cap a Cullera aquest campionat. La prova es va disputar sobre un circuit de terra, entre pins, amb pujades i baixades suaus, prou ràpid, de 4.835m en els que va invertir un temps de 16 minuts i 1 segon a un promedi de 3’19” per kilòmetre. ( Quasi res amb un circuit de pujades i baixades!).

Des del club estem orgullosos del que has fet i esperem que sols siga el començament d’una llarga carrera d’èxits, fent allò que t’agrada.

La regidoria d’esports de Cullera ens ha fet arribar també la seua felicitació per dur el nom de Cullera al lloc més elevat del podi.

Foto realitzada durant la prova ocupant la segona posició momentània i lluint part del nou equipatge 2010 del club d’atletisme Cullera: